Sociale

Kopshti Zoologjik hapet më 1 qershor

Pak ditë nga hapja, një grup fëmijësh dhe kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj inspektuan së bashku detajet e fundit para hapjes së Kopshtit të ri Zoologjik. Në pritje edhe të kafshëve të tjera, që d...

Shqipëria ndalon përdorimin e qeseve plastike

Kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve të bëhen pjesë e ndryshimit të madh mjedisor e kulturor, që nis prej 1 qershorit. Qeset plastike njëpërdorimshe do të ndalohen në Shqipëri prej 1 ...

Teknologjitë që do të ndryshojnë të ardhmen

Produktet e qumështit të prodhuara në laborator Ju mund të keni dëgjuar për “mishin” e kultivuar në laborator. Por ç’mund të themi për ushqimet e tjera me bazë shtazore? Një numër kompanish bioteknike në rri...