Ekonomi

Rritet çmimi i naftës dhe benzinës

Prej pasdites së kësaj të mërkure do të ketë një shtrenjtim të lehtë të çmimeve të karburanteve në pikat e tregtimit me pakicë. Pas gati dhjetë ditësh, Bordi i Transparencës vendosi të rrisë sërish çmimin tavan...

INSTAT: Inflacioni arriti 8.3% në tetor

Indeksi i Çmimeve të Konsumit (inflacioni) që mat ndryshimin e çmimeve për një shportë mallrash të caktuara, arriti në 8.3% në muajin tetor të këtij viti, bëri të ditur INSTAT. Sipas INSTAT, ndryshimi mujor ...