Kritika Letrare

Melodi e këputun – Migjeni

Melodi e këputun - lot i kjartë nga syni i një grues së dashun… andje e përplasun, xhevahir i tretun, një andërr e shkelun, buzë e paputhun në melodin e këputun. Nga vaji i heshtun shkunden supat e zh...

30 pianistët më të njohur në histori

1- Wolfgang Amadeus Mozart (1756 -1791, Austri) Konsiderohet si një nga mjeshtrat e parë të mëdhenj të pianos, ai u njoh për talentin e tij muzikor dhe për aftësinë e tij kompozicionale. Anarkik, rebel dhe...