Profil

Himni i bukurisë

Poezi nga Sharl Bodeler Bie prej qiellit a ngrihesh prej humnerës së thellë, O Bukuri! Shiki yt hyjnor dhe i djallëzuar, Krimin me mirësinë ngatërruar, përherë na e ndjell, Duke i ngjarë aq shumë shijes...