Sot janë bërë 100 ditë që kur ka filluar pushtimi rus në Ukrainë dhe për këtë ditë, në Kiev, presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka shënuar 100 ditëshin përmes një videoje prekëse.

Në video shihet edhe presidenti i Ukrainës dhe aleatë të tjerë që po ndihmojnë vendin kur nevojitet më së shumti.

“Forcat e armatosura të Ukrainës janë gjithashtu këtu… njerëzit e kombit tonë janë këtu. Ne po mbrojmë Ukrainën për 100 ditë tashmë. Fitorja do të jetë e jona. Lavdi Ukrainës!”, ka thënë presidenti Zelensky.

Ndiqeni videon e plotë më poshtë:

https://www.facebook.com/100007211555008/videos/5209946065759358/

xh.m