📌Je i/ e talentuar në letërsi?📚
👉Tirana Art-Libër-Fest’2022, ju fton të merrni pjesë në garën e talenteve të reja në fushën e letërsisë. Nëse edhe ti je një ndër ata/ato, që e dashurojnë letërsinë,❤ke cilësi të spikatura të lindura,🥰 aftësi të veçanta në fushën e krijimit të poezisë apo prozës,🌹 ne ju japim mundësinë të bëheni pjesë e kësaj nisme.👌
📍Ju presim të na bashkoheni! Temën do ta zgjidhni vetë ju.📚
📍Mos harroni, jemi në vigjilje të minipanaireve shëtitës në gjimnazet e Tiranës.
📍Së bashku, na pret një rrugë e gjatë, e bukur, e veçantë, e mbushur me emocione dhe surpriza, prandaj, mos mungoni!
👉Krijimet tuaja i presim në adresën e e-mailit:
info.sekretariatm@gmail.com ose pranë zyrave tona😍
.
.