Kendrick Lamar, reperi i famshëm amerikan publikon këngën e tij të re, “The Heart Part 5”.

Videoklipi i këngës është i veçantë, pasi në të ai e ka përdorur metodën “deep fake”, duke e vendosur fytyrën e basketbollistit të ndjerë Kobe Bryant në të tijën, teksa i këndon vargjet e këngës.

Përpos Bryantit, ai i ka vendosur edhe fytyrat e ish-futbollistit amerikan, O.J. Simpson, i njohur po aq për akuzat se kishte vrarë bashkëshorten e tij, por që ishte shpallur i pafajshëm në një gjykim tejet kontradiktor.

Pastaj, me “deep fake” në fytyrën e tij janë vënë edhe artist të tjerë si: Kanye West, Jussie Smollett, Nipsey Hussle.

Prej fytyrave të përdorura në këtë klip, Hussle dhe Bryant tashmë nuk janë gjallë.