Jennifer Lopez do të nderohet me çmimin Generation Award në MTV Movie & TV Awards të këtij viti, si rezultat i arritjeve të shumta të yllit të shumëfishtë në film dhe televizion.

Shfaqja, e drejtuar nga Vanessa Hudgens, do të transmetohet drejtpërdrejt nga Barker Hangar në Santa Monica, Kaliforni në MTV më 5 qershor.

Çmimi Generation nderon aktorët, kontributi i të cilëve në film dhe TV i ka bërë të njohur.

Ndër marrësit e mëparshëm të çmimit janë: Scarlett Johansson, Dwayne “The Rock” Johnson, Chris Pratt, Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey, Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise dhe Jim Carrey./Xh.M