Tirana Art Libër Fest’ 2022/ MiniPanairi i Librit në gjimnazin “Myslym Keta”, Tiranë

Mini-Panairi i pare i organizuar ne gjimnazin ‘Myslym Keta’ prezantoi ne stendat e tij me dhjetra libra te reja, vellime poezish, novela, romane, libra keshillimore për të rinjte, best sellera nga letërsia e huaj , sjelle në shqip me ndikim në formimin e mëtejshëm të kësaj grupmoshe dhe broshura me informacioni per botimet e reja letrare. Nxenesit mbajten shenime dhe u interesuan per t’i patur disa nga keto libra. Ndërkohë disa tituj nga autorë të ndryshëm shqiptarë u dhanë falas.