Uncategorized @sq

Çfarë është terapia e sjelljes?

Terapia e sjelljes është një term ombrellë për llojet e terapisë që trajtojnë çrregullimet e shëndetit mendor. Kjo formë terapie synon të identifikojë dhe të ndihmojë në ndryshimin e sjelljeve potencialisht ...