Sociale

Muzetë e Beratit tërheqin mbi 4500 turistë

Muzetë e Beratit vazhdojnë të zgjojnë interesin e vizitorëve të huaj me vlerat e koleksioneve të tyre. Drejtori i Qendrës Muzeore Berat, Agron Polovina tha për ATSH-në se, “Muzeun e Ikonografisë Onufri dhe M...

Eurovision 2022, Shqipëria nuk shkon në finale

Mbrëmjen e 10-të majit në  Itali ka nisur festivali europian i këngës. Shqipëria hapi festivalin mbrëmjen e djeshme por nuk arriti të marrë votat e publikut. Performanca dhe përfaqësimi dinjitoz i Ronela ...