Sociale

Tri projekte për transformimin e Pogradecit

Prefekti i qarkut Korçë, Nertil Jole, kryetari i bashkisë Pogradec, Ilir Xhakolli si dhe Aleksandër Sarapuli nga AADF, kanë diskutuar hapat teknike dhe kalendarin e zbatimit të punimeve për projektin që do të t...

Nis sot Festa e Birrës në Korçë

Ka nisur edicionin e saj 16-të ,ngjarja e përvitshme në Korçë, Festa e Birrës. E kthyer tashmë në një traditë, Festa e Birrës  do të zgjasë 5 ditë, ku nis sot me datë 17 deri më 21 gusht. Mijëra vizitorë ...