LAJME

10 sheshet me te famshme ne bote

Çdo qytet në botë, i madh apo i vogël qoftë ka një shesh i cili njihet edhe si pika qëndrore dhe identifikuese e tij.   Nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për një qytet të madh apo të njohur, shumë sheshe qytetes...