Kritika Letrare

30 pianistët më të njohur në histori

1- Wolfgang Amadeus Mozart (1756 -1791, Austri) Konsiderohet si një nga mjeshtrat e parë të mëdhenj të pianos, ai u njoh për talentin e tij muzikor dhe për aftësinë e tij kompozicionale. Anarkik, rebel dhe...