Art Plus

Ndahen çmimet BAFTA 2022

Të dielën është mbajtur mbrëmja më e madhe e ndarjes së çmimeve britanike të industrisë së filmit. Ceremonia e ndarjes së çmimeve BAFTA 2022 u mbajt në “Royal Albert Hall” të Londrës. Pasi u mbajt virtual...

Sekreti i jetës së Bojan Adamiç: Shqipëria

  Në kuadër të 30-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Sllovenisë në Akademinë e Shkencave në Shqipëri është përkujtuar kompozitori i njohur slloven Bojan Adamiç. I larguar nga ve...