Protesta e opozitës para Parlamentit ka zgjatur rreth 2 orë e 30 minuta. Pas përfundimit të protestës, kryedemokrati Berisha ka dhënë një prononcim për mediat ku ka deklaruar se revolucioni do të vazhdojë teksa ka shprehur mirënjohjen për të gjithë protestuesit të cilët kanë marrë pjesë në protesën e ditës së sotme.

Gjatë fjalës së tij, kryedemokrati Berisha është shprehur se protesta kombëtare e opozitës do të mbahet më 3 Mars për të cilën ka riktheksuar se nuk bëhet ngaqë atë ditë Gjykata e Apelit do të vendosë për PD-në, por ka thënë se ka një objektiv të vetëm dhe ai është kryeministri i vendit Edi Rama.

 

Sali Berisha:Revolucioni marshon dhe sot para parlamentit, deputetët tanë në sallë, qytetarët në protestë, dhanë mesazhet më të fuqishme, në të cilat kërkohet largimi i Edi Ramës. Çdo ditë, ky regjim fakton se ka humbur legjitimitetin e tij. Nuk është më regjim legjitim. Ky regjim erdhi bazuar në dhunimin e zgjedhjeve, bazuar në vjedhjen e qytetarëve, bazuar në dhunën ndaj tyre, krimin dhe drogën. Ky regjim nuk ka më asnjë ditë legjitime të qëndrojë. Ky është një regjim monist, që e ka shndërruar parlamentin, në një bunker të fjalës së ndaluar. Ky është një regjim monist që e përdor parlamentin për të miratuar ligje për klanet e drogës, për klientelën e tij, për ministrat e tij, për të fshehur vrasje kriminale. Ky regjim mobilizon të gjithë vjedhjet që bën për të qëndruar në pushtet. Kjo e jona nuk është betejë për PD-në apo deputetët e saj. Kjo është betejë për shqiptarët.

A nuk kanë të drejtë qytetarët të mësojnë se nga erdhën 225 mijë dollarë që iu dhanë parkingjeve për McGonigal? A nuk kanë të drejtë të mësojnë se cilët janë dëshmitarët që shkuan për të dëshmuar në Europë për t’i futur thikën pas shpinës opozitës?  Pra, ne çfarë kërkojmë? Ne kërkojmë të hetojmë, sepse çdo qytetar shqiptar kërkon t’i dijë këto të vërteta. Nuk mund t’i lëmë në terr.

Revolucioni vazhdon! Protesta kombëtare është më 3 Mars, në të cilën bashkohen të gjithë shqiptarët kundër këtij regjimi, që po vjedh pa dallim. Mos harroni se në një kohë kur qytetarët shqiptarë numërojnë kafshatën, vuajnë dhe nuk u del, i nisin fëmijët në dhera të tjera, këta qeveritarë, jo këta, sekretaret e tyre mbushin dyshekët me euro. I them këto për të kërkuar mirëkuptimin e çdo qytetari shqiptar, se rrugë tjetër përveçse të bashkohemi kundër kësaj qeverie, nuk ka. Çdo ditë e tyre në pushtet nuk është ditë e mirë.